Wellington bélszín

10 fő részére

Nehézség:

közepes

Beküldte:

hozzávalók

  • 1.5 kg vesepecsenye
  • 25 dkg gomba
  • 1 db tojás
  • 20 dkg vajból készített leveles vajastészta
  • mustár

Elkészítés

A húst elkészítés előtt pár órával mustárral bekenjük, majd a hűtőbe tesszük. Olajjal leöntve előmelegített sütőben közepes hőfokon sütjük 35-40 percig. Közben forgatjuk, hogy mindkét oldala pirosra süljön. A nagyon apróra vágott gombát olajon megpároljuk, ezután tojással kötjük. Ezzel a gombával a hús mindkét oldalát megkenjük, ezután a kinyújtott leveles vajastésztába csomagoljuk. Spárgával körbekötözzük. Vigyázzunk, a tésztát ne sértsük meg. Tojással megkenjük, majd előmelegített sütőben középső lángon 30-40 percig sütjük.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.